Lasis drumstalās

16:38

Šis lasis iederēsies gan svētku galdā, gan darba dienas vakariņās. Pikantas, kraukšķīgas drumstalas, maigs lasis un garšīgas vakariņas garantētas.



Pagatavošana:


Pagatavo drumstalas: virtuves kombainā sajauc 4 karotes rīvmaizes (balto vai tumšo), 4 kaltētos tomātus eļļā (tomātus iepriekš nosusini uz virtuves dvieļa), gabaliņu cietā siera, pētersīļu buntīti, sāli un piparus.


Ieklāj cepešpannā cepampapīru un izkārto uz tās 4 laša filejas gabalus. Apber lasi ar iepriekš sagatavotām drumstalām un liec iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 10-15 minūtēm. Pasniedz lasi ar briseles kāpostiem. Labu apetīti!

varbūt tev patiks arī šie

0 komentāri