Biešu un tunča salāti

00:12

Koši, ātri un garšīgi- īss ievads šai receptei. Tā nav siļķe kažokā, kaut arī kaut kas kopīgs šiem salātiem ir. Tā ir ziemas variācija tunča salātiem, kad garšīgu dārzeņu vēl nav. Tās ir ātras pusdienas meitenēm, kas gaida vasaru. Vai vakariņas. Vai brokastis. Tas ir vienkārši garšīgi. Sagaidiet ar aplausiem.... biešu un tunča salātus!





Recepte vienkārša: uz vienu porciju paņem vienu nelielu vārītu bieti, vienu vārītu olu, 1/2 bundžiņas tunča savā sulā, nedaudz loku. Salātu mērcei sajauc kopā nedaudz olīveļļas ar ķiploku garšu (pirku Vom Fass), nedaudz  garšīga etiķa (atkal, vīnogu-ingvera no Vom Fass, bet var ņemt vienkārši citrona sulu), sāli un piparus. Ja ķiploku eļļas nav, tad saspied vienu ķiploka daiviņu un uz brīdi ieliec to eļļā (tikai neaizmirsti to vēlāk izņemt, salātos ķiploki nav vajadzīgi). Bet var arī bez tā, tāpat būs garšīgi. Labu apetīti!

varbūt tev patiks arī šie

0 komentāri